€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Cantina de ajutor social, reabilitată. Când va fi redeschisă bucătăria

Ştire online publicată Sâmbătă, 21 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Cantina de ajutor social Constanța de pe strada Petre Romulus nr. 22 a fost complet refăcută și modernizată. Zilnic, peste 340 de constănțeni sărmani primeau o masă caldă de la cantina autorităților locale. Pentru că blocul alimentar nu mai fusese reabilitat de ani de zile, Serviciul Public de Asistență Socială Constanța a demarat, în urmă cu trei luni, ample lucrări de reabilitare și modernizare a cantinei, iar săptămâna viitoare, aceasta va fi redeschisă.

„Lucrările proiectului au constat în schimbarea instalațiilor de încălzire, instalațiilor sanitare, a gresiei, faianței, parchetului și înlocuirea ușilor și ferestrelor executate din lemn stratificat cu geam termopan. Din dorința de a oferi servicii de calitate celor 300 de beneficiari proveniți din familii nevoiașe, cantina a fost dotată cu ustensile de bucătărie și aparate electrice performante: marmite, frigidere pentru probe alimentare, combină frigorifică și hotă”, explică reprezentanții SPAS Constanța.

Durata de implementare a proiectului a fost de trei luni, valoarea totală a lucrărilor a fost de 312.157 lei, fondurile fiind asigurate din bugetul local. Începând cu data de 25 aprilie, cantina va fi redeschisă și va funcționa de luni până vineri, între orele 11.30 și 13.00. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7981 secunde