Cântece de Crăciun cu Elvis, un tânăr dintr-un centru de plasament

313
Cântece de Crăciun cu Elvis, un tânăr dintr-un centru de plasament - copil-1576799068.jpg

Articole de la același autor

Elvis Constantin este un tânăr care și-a petrecut viața numai în centre de plasament, dar acesta lucru nu l-a împiedicat să învețe sau să cânte, muzica fiind pasiunea lui. Astăzi, de la ora 18.00, el va cânta la pizzeria "Lugano" din Constanța, în cadrul evenimentului intitulat "Poveștile Crăciunului. Colinde cu Elvis Constantin". 


Adolescentul a locuit, până acum șase ani, în Centrul de Plasament "Antonio" din Constanța, unde un dascăl a descoperit că băiatul are un dar deosebit, talentul muzical. După ce s-a mutat în Centrul de Plasament "Ovidiu", Elvis a început să meargă la Palatul Copiilor, unde a luat lecții de canto, urmând apoi cursurile Școlii Populare de Artă "Theodor Burada" din Constanța, secția Muzică populară. 


De-a lungul timpului, Elvis Constantin a câștigat o mulțime de premii: Festivalul "Liga Campionilor" Constanța, Concursul "Cea mai bună voce", Festivalul Concurs Național de Dragobete. În plus, tânărul a participat și la emisiunea TV "Vedeta Populară". 
"Cel mai important lucru de pe lume este să ai o familie, pentru că aceasta, indiferent de situație, te va proteja și iubi. Acest lucru mi-ar fi plăcut să mi se întâmple și mie atunci când mi-a fost greu și am avut nevoie de iubire", a declarat tânărul. 
Cu toate acestea, muzica îl definește, fiind familia lui, modul său de exprimare și afirmare, aducându-l aproape de oameni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5847 secunde