Când vor fi ridicate restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui

300
Când vor fi ridicate restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui - auto-1591805341.jpg

Articole recomandate

Restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, 11 iunie 2020, începând cu ora 10:00, mai devreme decât a fost estimat inițial, a anunțat, miercuri, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC), citat de Agerpres.


"Poziția pe care o am ca ministru al transporturilor și pe care am susținut-o și din calitatea de președinte al Comisiei transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreținere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înțeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toți românii care doresc să ajungă repede și în condiții de siguranță pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricțiile de pe A2, iar la sfârșitul săptămânii traficul se va desfășura așa cum trebuie", a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.


Potrivit MTIC, reprezentanții CNAIR, ai antreprenorilor ce execută lucrările pe A2, și cei ai poliției rutiere vor întreprinde toate demersurile legale, dar și realizarea lucrărilor specifice pentru marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5672 secunde