Stirile zilei de Marţi, 17 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Când își vor primi abonamentele gratuite pensionarii

Ştire online publicată Vineri, 13 Octombrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Pensionarii cu venituri de până la 1.450 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar și persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, își pot depune, începând de luni, 16 octombrie, cererile pentru legitimațiile de călătorie RATC valabile pentru anul 2018. De precizat că abonamentele gratuite se vor primi la domiciliu, prin poștă.

Ei trebuie să știe că cererile și documentele aferente se vor preda la orice chioșc de abonamente și bilete al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC), în fiecare zi, până la data de 20 noiembrie.

Documente pe care trebuie să le depună persoanele vizate sunt: cerere tip, copie BI/CI, copie cupon de pensie; adeverință eliberată de ANAF (pentru persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venituri).

Vor mai beneficia de abonamentele gratuite și elevii orfani (de la punctul de vânzare RATC - Gară), studenții orfani (de la punctul de vânzare de la City Mall; persoanele cu dizabilități (cu handicap grav și accentuat), asistenții personali/însoțitorii persoanelor cu handicap grav.

Cei din urmă și le vor ridica de la sediul DGASPC, b-dul Ferdinand nr. 97 (blocul turn de la Gară). La rândul lor, persoanele cu dizabilități cu grad de handicap mediu și ușor își vor putea ridica aceste abonamente de la punctele de vânzare RATC - Gară 40/43 și B-dul Tomis (vis-a-vis de ANAF). Deținuții politic, în schimb, dar și persoanele strămutate, se vor îndrepta spre punctul de vânzare RATC - Gară. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7784 secunde