Gina Pistol, animatoare la o petrecere de copii:

"Când eram eu mică, mama nu avea bani pentru așa ceva"

195

Articole recomandate

Gina Pistol, Margherita de la Clejani și frații Cătălin și Claudiu Moroșanu sunt cele patru vedete din echipa lui Nea Mărin, în cadrul show-ului "Poftiți la Nea Mărin", difuzat luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

În restaurantul de pe malul Mării Negre pe care Nea Mărin îl administrează sunt organizate tot felul de evenimente, de la zile aniversare și seri tematice, până la parastase. Într-una dintre seri, cele patru vedete pun la cale o petrecere surpriză pentru o fetiță care își aniversează pentru prima dată în viață ziua de naștere, fără tatăl ei.

Și pentru că vor ca totul să fie impecabil, Nea Mărin pune pe toată lumea la treabă, iar după ce termină cu toate sarcinile, Gina, Margherita, Cătălin și Claudiu se costumează în eroi din povești precum Scufița Roșie, Albă ca Zăpada și doi pirați.

"Mi-a plăcut foarte mult, a fost emoționant, chiar dacă a fost un mare efort și multă muncă. Când eram eu mică, nu aveam parte de asemenea petreceri surpriză. Mama nu mai avea bani și pentru așa ceva", spune Gina Pistol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Monden : A fost înșelată, dar l-a iertat
Pagina a fost generata in 0.4947 secunde