Când dispar cablurile de pe străzile Constanţei?

413
Când dispar cablurile de pe străzile Constanţei? - xcanddispar-1642517636.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Primăriei Constanţa şi operatorii reţelelor de comunicaţii au avut o primă întâlnire pe acest an, pentru a stabili măsurile ce trebuie luate pentru a rezova problema atât de neplăcută și care trenează de mulți ani a cablurilor atârnate și a colacilor de sârmă agățati pe stâlpi.

"În afara unui aspect neplăcut și dezordonat, aceste cabluri reprezintă un pericol pentru siguranța cetățenilor. Operatorii rețelelor de comunicații trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să acționeze pentru înlăturarea de urgență a surplusurilor de cablu de pe stâlpii de iluminat, eliberarea urgentă de sarcini a stâlpilor metalici și a celor din fibră pentru a preveni eventualele situații nedorite generate de prăbușirea acestora pe carosabil sau pe partea pietonală. În intervalul 21 februarie – 15 martie, trebuie finalizată acțiunea de etichetare și cosmetizare a rețelelor din cartierul Faleză Nord”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

De asemenea, potrivit acestora, un aspect important despre care s-a discutat în cadrul ședinței desfășurate la Primăria Constanța, a fost scurtarea timpilor de intervenție pentru deficiențele care periclitează siguranța circulației auto și pietonale - maximum 1 - 3 ore, respectiv 72 de ore pentru cele referitoare la cabluri și cutii de distribuție poziționate necorespunzător pe stâlpii de iluminat și clădiri. Nerespectarea acestor măsuri atrage dezafectarea rețelelor de telecomunicații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.48 secunde