Campionate de șah și tenis de masă, week-end-ul acesta, la Maritimo

362
Campionate  de șah și tenis  de masă,  week-end-ul acesta,  la Maritimo - cupamaritimotenisdemasa143162723-1469032641.jpg
Șirul evenimentelor sportive de la Maritimo continuă. În acest week-end, Maritimo Shopping Center îi invită pe constănțeni la două evenimente de marcă, cu o tradiție îndelungată.

Sâmbătă, 23 iulie, Cupa Maritimo la șah va marca cea de-a treia ediție și o premieră. Înscrierea este deschisă, deci oricine poate participa, indiferent de vârstă. Potrivit organizatorilor, doi copii de până în 12 ani vor juca de la egal la egal cu adulții în mai multe meciuri demonstrative. Pentru câștigători, organizatorii au pregătit și un premiu special. De asemenea, sunt așteptate peste 150 de persoane, număr care va bate recordul din anii trecuți.

Tot în week-end-ul 23 - 24 iulie, în același spațiu generos, va avea loc Cupa Maritimo la tenis de masă, ajunsă la cea de-a cincea ediție, la care se așteaptă, în premieră, peste 200 de persoane.

Meciurile din cadrul ambelor evenimente vor fi monitorizate de arbitri acreditați. Câștigătorii, dar și participanții la Cupa Maritimo la șah și Cupa Maritimo la tenis de masă vor primi cupe, medalii, diplome și premii și se vor bucura de multe surprize pregătite de organizatori.

Înscrierile pentru ambele evenimente se pot face la Info Desk, până în ziua concursului, în limita locurilor disponibile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9591 secunde