Campanie pentru cumpărarea de tablete elevilor, lansată de Muftiat

250
Campanie pentru cumpărarea de tablete elevilor, lansată de Muftiat - muftiattabletesursawhichmagazine-1588777806.jpg

Articole de la același autor

Pentru a veni în sprijinul copiilor care nu au posibilități financiare și minimul necesar pentru a-și continua pregătirea școlară acasă, reprezentanții Muftiatului Cultului Musulman din România au lansat, ieri, apelul pentru campania "O tabletă în schimbul unei mese de Iftar, o șansă pentru un viitor mai bun".

"Scopul acestei campanii este de a achiziționa tablete pentru copiii din mediile defavorizate din România și este deschisă tuturor celor care doresc să se implice și să își ofere sprijinul. Donațiile pot fi făcute în contul RO08 BREL 0002 0017 9803 0101, beneficiar Muftiatul Cultului Musulman, special deschis pentru acest proiect", au transmis reprezentanții organizației.

După încheierea campaniei, Muftiatul Cultului Musulman din România și Ministerul Educației și Cercetării îi vor identifica "pe elevii care au mai multă nevoie de acest sprijin și vor achiziționa tabletele, care vor fi oferite instituțiilor școlare din comunitățile defavorizate". "Muftiatul Cultului Musulman din România adresează mulțumiri tuturor celor care se vor alătura campaniei, în numele elevilor care vor beneficia de pe urma acestei generozități, având convingerea că orice faptă bună va fi răsplătită de către Allah", au mai arătat reprezentanții organizației. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0679 secunde