Campanie gratuită, în sudul litoralului, pentru depistarea cancerului de piele

280
Campanie gratuită, în sudul litoralului, pentru depistarea cancerului de piele - campaniegratuitafotoeuromelanoma-1499356418.jpg

Articole de la același autor

Societatea Română de Dermatologie (SRD) derulează în această vară, cea de-a XII-a ediție a Campaniei EuroMelanoma Day, promovând mesajul "Primești o singură piele! Ai grijă de ea! Protejeaz-o de soare!". Solartium Group și Primăria Mangalia sunt partenerii SRD în această campanie, care are ca scop prevenția, depistarea și tratamentul cancerului de piele, în toate stadiile sale. O amplă campanie de informare, în ceea ce privește depistarea melanomului și prevenirea cancerului cutanat, se va derula în lunile iulie și august, pe litoralul Mării Negre.

Astfel, SRD în parteneriat cu Primăria Mangalia oferă puncte de consultații gratuite turiștilor aflați pe litoral în stațiunile: Venus, Jupiter, dar și la Mangalia. Consultațiile se vor desfășura în perioadele 14 - 16 iulie, 11 - 13 august și 18 - 20 august, în intervalul orar 08.30 – 11.30; 15.00 – 19.00. Punctele de consultații vor fi amplasate pe faleza Mangalia, vizavi de Restaurantul "Luca", pe plaja de la Venus - zona "Perla Venusului" și în stațiunea Jupiter - zona Plaja "Paradis", unde medici dermatologi din țară vor oferi informații și vor acorda consultații gratuite populației aflate pe litoralul Mării Negre.

Un  studiu european realizat pe un eșantion de peste 13.500 persoane arată că, în ciuda faptului că 91% dintre persoane recunosc că expunerea la soare crează probleme de sănătate, 40% dintre acestea se protejează de soare doar în timpul vacanțelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0866 secunde