Campanie antialcool, week-endul acesta, la Vama Veche

91

Articole de la același autor

Week-endul acesta, vamaioții învață să se răcorească responsabil. Vineri, 31 iulie, până duminică, 2 august, pe plaja din Vama Veche va fi amplasat Corul de Chill by ALIAT. Este primul an când turiștii din Vamă au la dispoziție un program dedicat de Harm Reduction.

Cortul va fi deschis începând cu ora 10, până la 4 dimineața, iar responsabilii ALIAT îi vor educa pe turiști despre ce înseamnă să petreci având grijă de sănătatea ta și a celorlalți.

Vamaioții își pot evalua consumul de alcool într-un spațiu prietenos, completând Testul AUDIT al Organizației Mondiale a Sănătății. Acesta constă în 10 întrebări despre cantitatea și obiceiurile de consum de alcool într-o zi obișnuită și la ocazii speciale. De asemenea, pot discuta cu specialiștii și voluntarii ALIAT despre ce înseamnă un consum moderat de alcool, care sunt efectele consumului abuziv și ce înseamnă să petreci având grijă de sănătatea ta și a celorlalți.

Noaptea, specialiștii ALIAT vor străbate plaja pentru a identifica persoane aflate la risc și pentru a le oferi sprijin la nevoie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Harry Tavitian cântă în Vamă
Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Prădată de iubitul de-o noapte
Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Salsa Week & Kizomba 2015, în Vamă
Marţi, 14 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Travka, în Vama Veche
Pagina a fost generata in 1.2226 secunde