Camera Deputaților a început dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății

Marţi, 23 Iunie 2020
103
Camera Deputaților a început, marți, dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.


Moțiunea intitulată "Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre" va fi votată miercuri. Textul moțiunii a fost prezentat în plen de deputatul PSD Georgeta Holban, informează Agerpres.


Deputații social-democrați, semnatari ai moțiunii simple, solicită demisia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, motivând că "se ocupă de tunuri, vânzări de mască fără bon, numiri controversate în Consiliile de Administrație de la Unifarm sau Antibiotice Iași".


"Sănătatea românilor este sau ar trebui să fie pe primul loc în lista de priorități a oricărui guvern, a oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viața și bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o listă interminabilă de eșecuri, minciuni și inactivitate în domenii cheie. 'Sănătatea nu este prioritate' - ne spune ministrul PNL de la Finanțe. Tot din păcate, deși nu ne așteptam să fie altfel, s-a confirmat că un domeniu atât de tehnic precum sănătatea și atât de important reprezintă unul din marile eșecuri ale Guvernului PNL cu costuri grave și de neimaginat, cu repercusiuni asupra tuturor cetățenilor României. 


După ce fostul ministru al Sănătății a vrut să 'privatizeze' sănătatea, actualul ministru PNL al Sănătății se ocupă de 'tunuri', 'vânzări de mască fără bon', numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administrație de la Unifarm sau Antibiotice Iași, care să se ocupe doar de alte 'tunuri', gen livrarea de etichete pentru medicamente sau măști la suprapreț", se arată în textul moțiunii simple.


Pagina a fost generata in 0.4724 secunde