Călători, atenție! Trenuri întârziate din cauza zăpezii

122
Călători, atenție! Trenuri întârziate din cauza zăpezii - calatori-1452101159.jpg

Articole de la același autor

Circulația trenurilor de pasageri se desfășoară în continuare în condiții de iarnă. Câteva garnituri au sosit în gări cu întârzieri între 10 și 90 de minute, din cauza defecțiunilor apărute la materialul rulant, pe fondul temperaturilor scăzute sau a restricțiilor de circulație. 


"Întrucât este o situație în evoluție, sunt posibile și alte întârzieri sau modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare, pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. 


Totodată, informații în timp real despre situația circulației trenurilor sunt disponibile pe site-ul companiei de Infrastructură www.cfr.ro, accesând link-ul http://cfr.ro/index.php/cauta-tren. În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică sau de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane și le va acorda asistența necesară", transmit reprezentanții companiei feroviare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3172 secunde