Călători, atenție! Se schimbă mersul trenurilor!

283
1
Călători, atenție! Se schimbă mersul trenurilor! - cfr-1449832271.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 13 decembrie, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2015-2016, care va fi valabil până la data de 10 decembrie 2016. 


Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieței atât prin optimizarea orariilor și a capacității de transport, cât și prin asigurarea condițiilor de confort pe categorii de trenuri, utilizându-se eficient resursele disponibile. 


CFR Călători acordă importante reduceri în funcție de perioada de anticipație cu care este achiziționat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipație de 6 zile și ajung până la 25% pentru anticipația de peste 21 de zile. 


Reducerea pentru cumpărarea cu anticipație se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri și pentru facilitățile de călătorie acordate prin acte normative: elevi, studenți, pensionari etc, călătorii sunt rugați să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secțiunea Tarife și Oferte Naționale.  


Comentează știrea

oana
11 decembrie 2015
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 

Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3579 secunde