Cadouri pentru copiii din Centrul de Plasament Antonio

246
Cadouri pentru copiii din Centrul de Plasament Antonio - cadouripentrucopii-1434735894.jpg

Articole de la același autor

Surprize, jocuri și multe cadouri. De toate acestea au avut parte ieri, copiii Centrului de Plasament Antonio din Constanța. Mesagerii binelui vin de la mii de kilometri depărtare pentru a le dărui copiilor o bucurie. Și-au trimis ajutoarele - voluntarii Asociației "United Hands România", alături de militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu, pentru a împărți cadouri, zâmbete și multă distracție. Îngerul păzitor al copiilor este Erika Lane Frantzve (Miss Arizona), care le-a îndeplinit celor mici o listă de dorințe, întocmită cu multă grijă de fiecare dintre ei, în urmă cu câteva luni. 


Fostă sportivă de performanță, prezentator TV, fashion model și antreprenor, Erika Lane Frantzve promovează de câțiva ani modelul "eroilor de zi cu zi" în țările în care călătorește, iar ajutoarele sale sunt militarii americani, care doresc să se implice în comunitățile țărilor gazdă, de fiecare dată când au această posibilitate. 


Prin intermediul acesteia, mai multe familii din America s-au oferit să le îndeplinească copiilor de la Centrul de Plasament Antonio mai multe dorințe. Cei mici au trimis scrisorile cu dorințe, iar anul acesta, un transport umanitar a ajuns în România, cu toate cadourile pe care cei 70 de copii ai Centrului de Plasament Antonio și le-au dorit.


Evenimentul din acest an a fost organizat cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2499 secunde