Cadouri pentru copii, de 1 Iunie, în Piața Ovidiu din Constanța

2360
Cadouri pentru copii, de 1 Iunie, în Piața Ovidiu din Constanța - cadouripentrucopii-1527688004.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, reprezentanții lanțului de farmacii Minifarm vor împărți cadouri copiilor din orașele Constanța și Tulcea.


Evenimentul se va desfășura în data de 1 iunie, începând cu ora  11, simultan, în Piața Ovidiu din Constanța și în Tulcea, în Orășelul Copiilor, Piața Civică și Parcul Personalităților. Toți copiii care se vor afla în zonă, însoțiti de un adult, vor primi un cadou consistent ce conține produse pentru îngrijire, suplimente alimentare, cărți de colorat si multe alte surprize.
1 Iunie reprezintă Ziua Copilului, ziua în care toți copiii trebuie să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi își amintește de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.


Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm și să ne bucurăm de fiecare zi și clipă a vieții, precum cei mici. Această zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de "cea mai frumoasă iluzie" … copilăria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7828 secunde