Bursa locurilor de muncă. Se caută lucrători în turism!

413
Bursa locurilor de muncă. Se caută lucrători în turism! - bursalocurilordemunca56-1521386882.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a început să primească deja oferte din partea angajatorilor constănțeni pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă din data de 20 aprilie. Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM, Adelina Vlad, ca și în anii anteriori, până acum, cele mai multe sunt valabile în domeniul turismului.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional. Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

În plus, evenimentul reprezintă o oportunitate pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă, interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanță, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4287 secunde