Bursă a locurilor de muncă pentru șomerii din Mircea Vodă

178
Bursă a locurilor  de muncă  pentru șomerii  din Mircea Vodă - bursasursadgaspc2-1593358877.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța a participat, zilele trecute, la Bursa locurilor de muncă din localitatea Satu Nou, comuna Mircea Vodă. Cu această ocazie, reprezentanții instituției au pus la dispoziția celor interesați posturi de asistent maternal, prin intermediul Programului Operațional "Capital Uman 2014-2020", care are în vedere incluziunea socială și combaterea sărăciei.

În acest sens, pentru realizarea obiectivelor asumate, se dorește formarea unui număr de 110 asistenți maternali la nivelul județului Constanța, până la finele anului în curs.

Pentru a deveni asistenți, solicitanții trebuie să primească aviz favorabil exercitării profesiei, în urma evaluării psihologice efectuată de psihologul Biroului Alternativ de Tip Familial din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Apoi, este necesar ca aceștia să aibă o stare de sănătate bună, atestată prin certificat medical eliberat de policlinica teritorială.

Precizăm că bursa locurilor de muncă organizată la Satu Nou face parte dintr-un proiect derulat de Asociația "FORTIN", iar grupul țintă este format din aproximativ 600 de persoane din Mircea Vodă care doresc să se angajeze. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Februarie 2020
Stire din Social : Rata șomajului a ajuns la 2,98 %
Joi, 04 Iunie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5051 secunde