Bringo vine în Constanța și vinde... timp!

10887

Articole recomandate

Platforma Bringo se lansează în municipiul Constanța începând cu 2 octombrie și vine un concept nou, ce se diferențiază față de tot ce există în momentul actual pe piața locală
.
Astfel, Bringo te pune în legătură cu livratori specializați care îți fac cumpărăturile și ți le aduc acasă, la serviciu sau oriunde soliciți, livrează în doar 90 de minute, iar comenzile se preiau prin intermediul aplicației, zilnic de la 9.00 la ora 21.00.


Bringo este o aplicație disponibilă pe dispozitivele Android și IOS, cu livratori specializați ce fac cumpărăturile în locul tău. Produsele se cumpără la prețul din hipermarket sau supermarket, Bringo nepercepând adaos comercial la produsele cumpărate. Prima livrare are mereu transport gratuit, iar uneori Bringo desfășoară campanii de vânzare produse ce asigură gratuitatea transportului. 


"Taxa de livrare este de doar 19,99 lei! Spunem doar 19,99 lei deoarece este o sumă modică ținând cont de beneficii: ai livrare în 90 de minute, zilnic, de la 9.00 la 21.00, și o persoană, angajat Bringo, ce se dedică cumpărăturilor tale și comunici în mod direct cu acesta", explică reprezentanții Bringo. 


După descărcarea aplicației, primul pas pe care îl face cumpărătorul este să seteze o adresă de livrarea și, în funcție de locația aleasă, sunt afișate magazinele cele mai apropiate. Clientul intră în magazinul dorit, unde găsește lista produselor. În platformă sunt afișate peste 35.000 de produse din magazinele Carrefour. De asemenea, aplicația afișează chiar și promoțiile și noutățile din magazine, iar fiecare produs are o fotografie și o descriere.


Pasul al doilea este așezarea produselor în coșul de cumpărături din aplicație, urmând să se afișeze valoarea totală a bonului, cu tot cu taxa de livrare. Comanda este imediat alocată unui livrator, iar acesta merge în magazin și face cumpărăturile. Între client și livrator se păstrează o comunicare în timp real, astfel, spre exemplu, dacă clientul a uitat să comande un produs, poate să trimită un mesaj prin aplicație livratorului Bringo. 


După ce a terminat cumpărăturile, livratorul sună clientul și anunță finalizarea comenzii și că urmează să plece spre adresa indicată de client pentru livrarea comenzii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9433 secunde