Branșamente ilegale la rețeaua de apă,în cartierul Anadalchioi

405

Articole de la același autor

La primele ore ale dimineții, inspectorii din cadrul S.C. RAJA S.A. Constanța - Serviciul Control Comercial și Rural au efectuat o amplă acțiune de verificare în cartierul Anadalchioi, în zona străzilor Semănătorului, Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului.
Acțiunea s-a desfășurat împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul IPJ Constanța - Secția 2 și cei ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.
În cadrul controalelor, echipele S.C. RAJA S.A. Constanța au verificat peste 30 de gospodării individuale, la șase din casele verificate fiind descoperite branșamente ilegale folosite pentru furtul apei. Astfel, la locuințele aflate pe strada Intrarea Semănătorului, la numerele 2, 4, 6, 8, 10 și la casa de pe Intrarea Câmpului de la numărul 6 s-au descoperit branșamente clandestine conectate la rețeaua stradală de alimentare cu apă. Toți acești abonați au fost debranșați din stradă și li s-au întocmit procese verbale de constatare în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni.
Tot pe strada Intrarea Semănătorului au mai fost descoperiți și doi abonați care fuseseră debranșați din stradă pentru neplata facturilor, dar care la ora controlului au fost găsiți cu branșamente ilegale de alimentare cu apă. Și aceștia au fost debranșați din stradă și li s-au întocmit procese verbale de constatare în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni. În plus, proprietarii celor două locuințe se vor alege cu plângeri penale pentru furt de apă.
"Avertizăm încă o dată pe această cale toți abonații, care trebuie să înțeleagă necesitatea respectării legalității în cazul alimentării cu apă potabilă și canalizare, în caz contrar riscând sancțiuni usturătoare, plata în sistem paușal retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă și canalizare, dar și plângeri penale pentru furtul de apă. Totodată subliniem faptul că acțiunile de verificare vor continua atât la nivelul municipiului, cât și în întreg județul", precizează purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Aprilie 2012
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.6022 secunde