BRĂDET DEVINE COMPANIE PE ACȚIUNI: "Românii pot cumpăra acțiuni cu 100 lei"

1486
BRĂDET DEVINE COMPANIE PE ACȚIUNI:

Articole de la același autor

Patronul companiei de lactate s-a ținut de cuvânt și a pus bazele unei noi companii. Astfel, "Lactate Brădet" SRL devine "Brădet Românesc" S.A.


Contactat de ziarul Cuget Liber, Marius Badea, patronul Brădet Românesc S.A a declarat:


"Brădet Românesc S.A va avea o misiunea grea, acum, la început, dar eu mă voi implica pentru a pune bazele celei mai mari fabrici de prelucrare a laptelui. O companie 100% românească, ce va oferi produse cu tradiție românească. O companie care își va pune consumatorii pe primul plan, oferind calitate la un preț corect. Fermierii își vor primi banii la timp pentru a-și putea valorifica și ei, la rândul lor, produsele. Astăzi punem prima cărămidă la construcția companiei Brădet Românesc S.A. Cei interesați trebuie să știe că valoarea unei acțiuni este 100 de lei. Puteți subscrie orice număr de acțiuni doriți. Capitalul social va fi format din suma totală subscrisă pe parcursul a 60 de zile. Astfel, rugămintea mea este să existe cât mai mulți acționari. Este decizia cea mai corectă, prin care putem demonstra că oamenii au ultimul cuvânt de spus. Dacă suma subscrisă de o singură persoană va depăși 50% din totalul capitalului social, diferența îi va fi returnată", a declarat Marius Badea.


Astfel, cei care vor să se implice activ în dezvoltarea noii companii, trebuie să știe că modalitatea de subscriere este simplă, transparentă, fiind asigurată de platforma sprijina.ro, acolo unde pot deveni acționari cu acte în regulă.


"Prin intermediul platformei SPRIJINA.RO aveți următoarele posibilități de susținere și participare: subscriere pentru acțiuni ale companiei pe care o vom crea împreună, sau achiziționarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse Lactate Brădet", a explicat Marius Badea.


Vestea înființării noii companii este cu atât mai bună cu cât Institutul Cantacuzino a publicat rezultatul final: Brânza produsă de Brădet nu este cauza îmbolnăvirilor bebelușilor din Argeș! 


"Este cea mai bună veste pe care am primit-o. A sosit momentul să pornim la treabă", spune Marius Badea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4389 secunde