€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Bilanț gripă. Numărul deceselor cauzate de virusul gripei a ajuns la 166

Ştire online publicată Miercuri, 06 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 166, conform ultimei informări a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate publică.


Ultima persoană care a murit de gripă este un bărbat de 69 de ani din București, confirmat cu virus gripal de tip A. Acesta avea condiții medicale preexistente și nu fusese vaccinat antigripal.


Alte două femei, una din județul Cluj și cealaltă din București, au murit din cauza gripei, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 165, anunță Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 80 de ani, din județul Cluj, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, a murit în 2 martie. Ea avea și alte afecțiuni și era vaccinată anti-gripal.

De asemenea, a fost confirmat virusul gripal la o femeie în vârstă de 82 de ani, din municipiul București, care a murit în 27 februarie. Femeia, care avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinată anti-gripal, a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

După cele două decese, numărul persoanelor care au murit din cauza gripei în acest sezon ajunge la 165, scrie romaniatv.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0193 secunde