Bibliotecă online pentru elevii constănţeni

183
Bibliotecă online pentru elevii constănţeni - bibliotecaonline-1630932256.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din municipiul Constanţa vor asigura accesul elevilor la o bibliotecă online cu peste 2.500 de cărţi digitale în format audiobook, videobook sau ebook. Este vorba despre atlase şi enciclipedii National Geographic, Dorling Kindersley, videobookuri Disney, materiale educaționale Macmillan Education, Oxford University Press, Harvard University Press, teste MENSA sau STEM, manuale și auxiliare aprobate de Ministerul Educației și Cercetării, lecturi școlare, ficțiune, cele mai noi și mai căutate cărți ale momentului, literatură clasică, bestselleruri.

Iniţiativa este realizată în cadrul proiectului “Constanţa citeşte”, demarat în această toamnă de Primăria Constanţa. “Această bibliotecă le va oferi elevilor o experiență plăcută și modernă de interacțiune cu cărțile și va reprezenta și o adevărată bază de documentare școlară și de îmbogățire a cunoștințelor generale”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Biblioteca online va putea fi accesată prin telefon, tabletă, laptop sau calculator desktop, pe baza unor coduri unice de acces. Acestea vor fi transmise părinților prin intermediul cadrelor didactice responsabile (educatori, învățători și profesori diriginți).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5641 secunde