Beneficiarii sistemului de protecție, tratați în propriul cabinet stomatologic

316
Beneficiarii sistemului de protecție, tratați în propriul cabinet stomatologic - dintari-1612946266.jpg

Articole de la același autor

Cabinetul stomatologic aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a fost realizat cu sprijinul Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA). Agenția s-a implicat, de-a lungul anilor, în mult mai multe proiecte venite în sprijinul beneficiarilor DGASPC Constanța, printre care amintim achiziţionarea de mobilier nou, îmbrăcăminte, încălţăminte pentru beneficiari şi cazarmament (saltele, perdele, lenjerii, covoare) pentru centrele de plasament Micul Rotterdam şi Delfinul din Agigea, precum şi amenajarea Complexului Sportiv „Erou Omer Halisdemir” din incinta Centrului de Plasament Micul Rotterdam.
„Acest cabinet a fost dotat cu aparatură de ultimă generație, ceea ce ne ajută în asigurarea unei game largi de tratamente, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Aceste servicii medicale stomatologice sunt disponibile tuturor beneficiarilor.  Înființarea lui a fost bine-venită, deoarece, în urma evaluărilor de pe teren al statusului dentar al tuturor beneficiarilor, am observat o patologie variantă”,  a declarat dr. Mădălina Iuga, medic stomatolog în cadrul cabinetului DGASPC Constanţa. 
Echipa cabinetului merge foarte mult pe linia de prevenție, astfel că personalul medical face foarte multe vizite în unitățile cu cazare aparținând DGASPC Constanța, mai ales în centrele de plasament, unde le vorbesc copiilor despre regulile de igienă dentară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7303 secunde