Beicevrei.ro, magazin de bauturi online, organizeaza anul acesta un Black Friday ALTFEL

479

Articole recomandate

Tu ce vrei sa-ti cumperi de acest Black Friday? Mii de romani stau cu sufletul la gura in speranta ca produsele de care au nevoie vor avea o reducere colosala, asa ca si anul acesta se anunta vanzari record. Stii cum se spune: nu sunt matinal decat de Black Friday si nu ma opresc pana nu cumpar tot ceea ce imi doresc. Iar rationamentul este justificabil. Unele reduceri chiar sunt pe bune, asa ca este cam cea mai buna ocazie din an sa adaugi in cos produsele la care ai visat intreg anul sau de care ai nevoie in perioada imediat urmatoare. 


Un lucru este cert – Black Friday este chiar inainte de decembrie, luna celor mai asteptate petreceri ale anului, iar super reducerile pregatite de magazinul de bauturi online Beicevrei.ro vin la momentul potrivit. Patronii afacerii nu au dezvaluit foarte multe detalii despre mecanica promotiilor, insa ne-au asigurat ca ne asteapta o campanie de Black Friday ALTFEL. Ramane de vazut ce surprize ne-au pregatit, dar avand in vedere ca firma face parte din B.D.G. Import, unul dintre cei mai puternici importatori de bauturi alcoolice de pe piata romaneasca, nu putem sa ne asteptam decat la preturi extrem de profitabile. 
Stim insa ca TOATE bauturile de pe site vor avea discount de minim 10% folosind codul de discount BLACKFRIDAY, ceea ce este destul de bine, mai ales daca iti propui sa cumperi o cantitate mai mare sau un sortiment ceva mai scump. Plus ca bauturi alcoolice sonore precum Jack Daniel’s, Metaxa, Remy Martin, Bacardi, Bruichladdich, Finlandia, Jagermeister, Martini, Kavalan, Taiga Shtof etc. sunt comercializate la pret de import, la calitate originala. 


De ce sa cumperi bauturi online de pe Beicevrei.ro cu ocazia acestui Black Friday?
- Pentru ca oricum vei avea nevoie de ele peste maxim o luna, asa ca de ce sa le achizitionezi din supermarketuri, la un pret mai mare, supus adaosurilor comerciale., cand poti sa le cumperi la o reducere aplicata unui pret de import?
- Pentru ca bauturile alcoolice de pe Beicevrei.ro sunt 100% originale, asa ca nu numai ca dai un pret mai mic, dar te bucuri de o experienta veritabila, nediluata. 
- Pentru ca gama de produse este extrem de variata si exista sanse minime sa nu gasesti ceea ce iti place sa bei. 
Ramane sa urmarim site-ul si sa descoperim toate surprizele pe care le-au pregatit cei de la Beicevrei.ro in data de 16 noiembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.734 secunde