Beculețele de iarnă din oraș ard degeaba buzunarele constănțenilor

2480
Beculețele de iarnă din oraș ard degeaba buzunarele constănțenilor - 716daebccde158c75f9166f957418906.jpg
A venit Moș Nicolae, a fost și Moș Crăciun, s-a făcut Anul Nou, a trecut Boboteaza, l-am serbat și pe Ion, iar beculețele de iarnă din Constanța tot nu se sting. Ghirlandele și instalațiile ard încă mii de lei în fiecare seară în întregul municipiu. Inutil să mai spunem că risipa este plătită din banii noștri, din impozitele acelea mărite pentru care stăm la coadă să plătim. Mai ales în vremurile pe care cu greu le trăim în această perioadă.
Primăria Constanța continuă să sfideze miile de constănțeni care rămân fără locuri de muncă de la o lună la alta, miile de constănțeni care se trezesc cu lefurile tăiate din cauza crizei financiare. Probabil că luminițele au fost lăsate să ardă și după sărbători pentru ca să poată vedea și primarul Mazăre, recent întors din Brazilia, ce frumos arată orașul pe care cu mândrie îl gospodărește.
După ce a cheltuit peste 14 miliarde de lei vechi pentru repararea, închirierea, montarea și demontarea tuturor instalațiilor de lumini, Primăria Constanța continuă să își bată joc de banii contribuabililor ținându-le aprinse în continuare. Radu Mazăre se plânge că nu sunt bani și că nu poate subvenționa majorarea prețului la gigacalorie, dar nu îl deranjează, ca un bun gospodar ce este, să risipească banii ținând seară de seară toate luminițele și beculețele de pe străzile orașului aprinse.
Instalații și luminițe de 14 miliarde de lei vechi
Contactat telefonic, reprezentantul autorităților a declarat că intenția a fost de a le ține în funcțiune până pe 7 ianuarie, inclusiv de Sfântul Ion, oficial ultima sărbătoare din iarnă. "Am vrut să le ținem până la Sfântul Ion și deja am început să le demontăm. Demontarea a demarat cu cartierele mărginașe și piețe. Au fost date jos deja instalațiile din Tomis Nord și Km 5, urmează și restul. Pe bulevarde începem astăzi (n.r. luni, 11 decembrie), cred că până vineri le demontăm pe toate. S-ar putea chiar mai devreme de vineri. Pe B-dul Tomis va fi mai dificil, pentru că trebuie decopertați copacii", a precizat, pentru "Cuget Liber", Viorel Farcaș, șeful Serviciului de Iluminat Public din cadrul Primăriei Constanța.
Reamintim cititorilor că, pentru a găti Constanța de sărbători, Primăria, prin societatea în subordine, Confort Urban S.R.L., a cheltuit 14 miliarde de lei vechi. Cu suma respectivă au fost închiriate ornamentele, instalațiile și beculețele de Crăciun, s-au reparat, montat și demontat
toate luminițele din oraș închiriate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7979 secunde