BEBELUȘ PIERDUT PRINTRE ȘINELE DE TREN! Tatăl spune că cel mic a plecat singur de acasă

267
BEBELUȘ PIERDUT PRINTRE ȘINELE DE TREN! Tatăl spune că cel mic a plecat singur de acasă - tren-1530775076.jpg

Articole recomandate

Un copil de un an a scăpat viu de sub tren azi-dimineață la Timișoara. Mecanicul de locomotivă l-a văzut la timp pe șine și a frânat. Când s-a dat jos amețit de spaimă, bărbatul a văzut că pruncul a avut mare noroc: a stat chiar între liniile de cale ferată și a scăpat neatins. Mult după ce au început să se agite ceferiștii a apărut și tatăl, care le-a explicat... că bebelușul a plecat singur de acasă, scrie digi24.ro


La intrarea în gara de sud din Timișoara, mecanicul unui tren de pasageri a observat că mișca ceva între șine. Când a văzut că urma să treacă peste un copilaș a tras de frână cât a putut de tare.

Doru Gabor, mecanic: Copilul plângea, l-am scos de sub automotor de sub săgeată, l-am luat în brațe, l-am liniștit și l-am dus înăuntru în motor, l-am verificat să văd dacă nu este rănit rănit.

Mecanicul de locomotivă a anunțat imediat dispeceratul și l-a dus pe bebeluș în gara Timișoara Nord unde îl aștepta o mulțime de lume: medicii de la ambulanță și ceferiști îngrijorați de soarta copilului.



Samson Varga, tatăl copilului: Socru pleca la magazin și o mers copilul după el și n-o băgat seamă că copilul s-o dus după el și o aflat poliția pe linie și l-o luat.

Bebelușul nu a mai ajuns acasă. A fost preluat de asistenții sociali care vor decide dacă este în siguranță cu familia lui.

Până atunci, polițiștii i-au amendat pe părinții copilului cu 500 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4881 secunde