BEBELUȘ MORT, după ce a fost tratat cu LEACURI BĂBEȘTI! Mama sa, replică șocantă: "Am citit pe internet că așa se face"

12116
BEBELUȘ MORT, după ce a fost tratat cu LEACURI BĂBEȘTI! Mama sa, replică șocantă:

Articole recomandate

Caz revoltător! Un bebeluș tratat cu leacuri băbești împotriva răcelii a murit în condiții suspecte. Fără să consulte vreun medic, mama a vrut să-și trateze pruncul răcit cobză cu sare fierbinte pusă pe piept. Copilașul de doar patru luni s-a stins, la nici o săptămână de la botez.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Dracșani, comuna Sulița, din județul Botoșani. Mama a sunat miercuri dimineață la 112 și a povestit speriată că bebelușul ei nu mai respiră. La fața locului a ajuns de urgență un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, însă copilașul era deja în stop cardio-respirator. Mai mult, copilul avea arsuri pe piept, după ce mama a încercat să trateze răceala cu sare fierbinte.


"Am găsit un copil de patru luni, în stop cardio-respirator, la care s-au inițiat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, după care a fost declarat decesul. Acesta prezenta o arsură veche de două-trei zile în regiunea anterioară a toracelui, o arsură de gradul doi-trei", a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, citat de libertatea.ro


Cazul este cu atât mai șocant și revoltător, cu cât tânăra, deși a avut acces și la internet și era și la Botoșani, când copilul se simțea rău, a preferat se plece la țară și să îl trateze cu leacuri băbești.

"Copilul nu tușea, dar avea așa, un horcăit. I-am dat un medicament și am zis că trece. Acum două seri i-am făcut o compresă cu sare caldă și i-am pus la piept. Am citit pe internet că așa se face. Din câte am înțeles nu a murit de la răceală, ci de la asta la piept, i-a afectat inimioara. Dacă știam, îl duceam imediat la medic, dar am crezut că îi trece", a spus înlăcrimată Andreea Mihaela Hoștină, mama copilului, citată de libertatea.ro


Bebelușul fusese botezat sâmbătă, la biserica din Dracșani. Atunci, preotul din sat a observat că pruncul era răcit și i-a recomandat mamei să meargă la medic.

Medicul de familie al bebelușului, care s-a stins, susține că, doar la insistențele sale, tânăra a acceptat să facă prima vaccinare a copilului, însă de atunci nu a mai venit la cabinet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : In Memoriam Gheorghe Parnica
Pagina a fost generata in 1.5833 secunde