BEBELUȘ ÎN COMĂ, DUPĂ O INJECȚIE: "Medicii se zbat pentru a-i salva viața"

714
BEBELUȘ ÎN COMĂ, DUPĂ O INJECȚIE:

Articole recomandate

Mihnea are 7 luni și, la această oră, este internat la Spitalul Sf. Maria din Iași. Micuțul este în comă, respirând doar cu ajutorul aparatelor. Copilul a fost internat în 6 aprilie la spitalul de copii din Bârlad. Avea temperatură. Bunicul lui Mihnea susține că medicul de gardă a decis să îi facă băiețelului o injecție cu antibiotic, "după care copilul a intrat în comă".


"În 6 aprilie, la 3 noaptea, fiica mea, care are un copil de 7 luni, a mers la Spitalul de copii din Bârlad pentru că băiatul avea temperatură. Acolo, medicul de gardă l-a consultat și a văzut că are temperatura 39. I-a administrat o injecție, un tratament, după care copilul a intrat în comă. A doua zi dimineață a fost transportat la Vaslui cu ambulanța de unde a fost luat cu un elicopter SMURD și dus la Spitalul Sf Maria din Iași, intrând în comă. De atunci și până acum, medicii se zbat pentru a-i salva viața. Copilul este mai bine, dar încă nu respiră singur", a declarat pentru Observator bunicul copilului.

Bărbatul spune că medicul din Bârlad se face răspunzător de starea actuală a nepotului lui, punându-i acestuia viața în pericol.

Purtătorul de cuvânt al spitalului de copii din Bârlad a declarat că, inițial, bebelușul a fost internat timp de o zi, apoi externat.

Ar fi fost adus la spital după alte două zile, în stare gravă.

Reprezentanții spitalului spun că familia copilului nu a depus nicio plângere, însă s-au autosesizat și au deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: observator.tv



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9679 secunde