Bate vântul la Bursa locurilor de muncă din Constanța

265
2

Articole de la același autor

Astăzi, în Campusul Universității Ovidius din Constanța se derulează Bursa locurilor de muncă, un eveniment dedicat celor interesați de obținerea unui serviciu. 


Sunt 2206 locuri de muncă, dintre care 71 pentru absolvenții de studii superioare. 


Din păcate, deși oferta este generoasă, nu la fel se poate spune și despre interesul posibililor angajați, care nu s-au înghesuit să vină să consulte oferta angajatorilor. Cel puțin nu până la această oră. 


Comentează știrea

Nu mai acceptati sa fiti sclavi la niste gunoaie cu conturi in paradisuri fiscale
7 aprilie 2017
Sa va angajati nevestele si copiii la hotelele si restaurantele voastre infecte

Probabil sunt patronii de hoteluri si restaurante care cauta fraieri care sa le lucreze fara carte de munca sau fara sa-i plateasca dupa prima luna, astfel ei ruland vreo 3-4 serii de fraieri pt cele 3-4 luni de sezon. Cand un patron spune ca angajeaza mereu forta de munca acest lucru se intampla. Asta datorita legislatiei facute DOAR in favoarea patronilor, nicidecum a angajatilor.

faliment usor
7 aprilie 2017
Faliment grabnic

Cand o sa va respectati angajatii si ca oameni si cu salariul dat proportional pt munca depusa, atunci o sa aveti cati angajati o sa doriti. Pana cand o sa intelegeti ca fidelizarea angajatilor este cheia succesului in afaceri, va dorim doar FALIMENTUL si cat mai multe controale ale ANAF si DNA.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1022 secunde