Bărbaţi prinşi aruncând gunoaie pe un teren viran, în Constanţa. Le-au fost confiscate maşinile

320
Bărbaţi prinşi aruncând gunoaie pe un teren viran, în Constanţa. Le-au fost confiscate maşinile - barbatiprinsi-1633335484.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au depistat doi bărbați care descărcau din mașini deșeuri în zona industrială a orașului.

„Cei doi au fost sancționati în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, cu amendă de 10 000 lei fiecare și s-a dispus măsura complementară de confiscare a vehiculelor folosite la săvârșirea contravenției. De asemenea, au strâns gunoiul aruncat pentru a aduce terenul la starea inițială”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, polițistii locali supraveghează periodic zonele vizate pentru depozitări nelegale ale deșeurilor și vor lua toate măsurile legale pentru combaterea acestui fenomen, manifestând toleranță zero pentru acesta.

„Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7478 secunde