Bărbat reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie

310
Bărbat reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie - barbatretinut-1631287756.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 33 de ani din Brăila a fost arestat preventiv după ce a încălcat un ordin de protecţie emis de instanţă.


Poliţişti din cadrul Biroului Proximitate l-au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Brăila, cercetat pentru infracţiunile de încălcare a măsurilor dispuse în ordinul de protecţie, în formă continuată şi ameninţare.


În fapt, în urma unor conflicte repetate avute cu surorile sale, Judecătoria Brăila a emis, în data de 26 iunie, un ordin de protecţie împotriva bărbatului, prin care acesta era obligat să respecte anumite interdicţii.

„În perioada 27 august - 5 septembrie, pe fondul consumului de alcool, aceasta ar fi încălcat de şase ori ordinul de protecţie, constând în aceea că s-a apropiat la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de cele două surori şi de domiciliul acestora, ameninţându-le. În această după-amiază, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, potrivit unui comunicat de presă remis vineri de IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7739 secunde