Bărbat obligat de poliţişti să cureţe după ce transformase faleza în ghenă de gunoi

257
Bărbat obligat de poliţişti să cureţe după ce transformase faleza în ghenă de gunoi - barbatpusdepolitisti-1614974342.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din Constanţa continuă lupta cu cei care aruncă gunoiul pe domeniul public. Direcția Generală Poliția Locală Constanța a fost sesizată, săptămâna aceasta, cu privire la existența unei persoane care depozita deșeuri pe domeniul public în zona peninsulară, după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini.

În urma verificărilor, polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au identificat făptașul. Se pare că, de-a lungul timpului, localnicul a creat o zonă înțesată de gunoi pe taluzul din spatele Direcției Agricole Constanța.

„Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 400 lei, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L. 184/2013, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, și obligată să întreprindă operațiuni de igienizare, sub stricta supraveghere a polițiștilor locali, care au monitorizat zona până la finalizarea curățeniei. Persoana s-a conformat, iar terenul a fost adus la starea inițială. Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Aceştia fac un apel la constănţeni să semneleze astfel de situaţii la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale, 0241/484.205. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4943 secunde