Bărbat împușcat pe stradă. CRIMINALUL A FOST PRINS!

624
Bărbat împușcat pe stradă. CRIMINALUL A FOST PRINS! - criminalisti1321519549108-1565091547.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Conform Digi24, presupusul criminal a fost prins! 


Împușcături în județul Ilfov! O femeie din comuna 1 Decembrie a auzit, marți dimineață, două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient. Echipajele de intervenție au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează cercetări.

Actualizare 12:10. Motivul crimei de marți dimineață din comuna 1 Decembrie este gelozia, spun reprezentanții Parchetului Tribunalului Ilfov, potrivit Mediafax.

De altfel, femeia care s-ar afla la originea conflictului a fost sunată de mai multe, ori în timp ce era audiată, de cel bănuit de crimă. Acesta nu are calitatea de suspect, deoarece ancheta încă este în plină desfășurare, mai arată sursa citată.

Bărbatul a murit după ce a fost împușcat de mai multe ori. Trupul acestuia este, în prezent, la autopsie.

"În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin", informează Poliția Ilfov.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care au constatat decesul bărbatului prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3884 secunde