Bărbat arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și furt calificat

126
Bărbat arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și furt calificat - 1-1599747700.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 42 de ani, bănuit de comiterea faptelor, urmare a cercetărilor privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violenţă în familie și furt calificat.


Astfel, în perioada 14 iunie - 21 iulie, persoana în cauză ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în mod repetat. Totodată, în perioada 5 - 19 iulie a.c., acesta ar fi pătruns în locuința unei rude și ar fi sustras bunuri, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, o parte dintre acestea fiind restituite persoanei vătămate. 


De asemenea, bărbatul în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere, prin faptul că la data de 26 iulie, acesta ar fi distrus fereastra unui imobil din municipiul Constanța.


La data de 8 septembrie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7093 secunde