€ 4.7558
£ 5.4847
$ 4.1758

Mai multe ştiri online:

Bani pentru patronii care angajează persoane marginalizate

Ştire online publicată Miercuri, 19 Aprilie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Pentru încadrarea în muncă a tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, aflați în dificultate și confruntați cu riscul marginalizării sociale, angajatorii beneficiază lunar, pentru fiecare persoană din această categorie, de o sumă egală cu salariul de bază stabilit la data angajării tinerilor. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Adelina Vlad, suma nu trebuie să depășească cu mai mult de două ori valoarea indicatorului social de referință (1.000 de lei), în vigoare la data încadrării în muncă, până la expirarea duratei contractului de solidaritate. 


În această categorie intră tinerii care se află în sistemul de protecție a copilului sau care provin din acest sistem, persoanele cu dizabilități, cei care nu au familie sau ale căror familii nu le pot asigura întreținerea. 


De aceste drepturi mai beneficiază tinerii care au copii în întreținere, cei care au executat una sau mai multe pedepse privative de libertate și victimele traficului de persoane.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9591 secunde