Bani mai mulți pentru combaterea riscului de infecție cu coronavirus. Bugetul local al Constanței, modificat

142
Bani mai mulți pentru combaterea riscului de infecție cu coronavirus. Bugetul local al Constanței, modificat - 2-1583399992.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și unitățile de învățământ din Constanța vor primi bani mai mulți pentru combaterea riscului de infecție cu coronavirus. Consilierii locali ai municipiului Constanța au aprobat, în ședință extraordinară, modificarea bugetului local pe anul 2020.

Potrivit primarului Decebal Făgădău, modificarea este necesară având în vedere problema prioritară de sănătate publică la nivel mondial, generată de extinderea infecției cu coronavirus.


Astfel, va fi suplimentat bugetul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu suma de 292.000 de lei, pentru achiziționarea unui aparat de tip Platformă multiplex automata InGenius – Elitech în vederea diagnosticării pacienților infectați cu Covid 19. Suma va fi acoperită prin majorarea veniturilor din vânzarea unor bunuri aparținând domeniului privat al statului sau al unităților administrativ teritoriale.

De asemenea, vor fi suplimentate bugetele instituțiilor de învățământ preuniversitar de stat cu suma totală de 502.000 lei, pentru achiziționarea de material igienico-sanitare și dezinfectanți. Sumele vor fi acoperite din prevederea bugetară de la cheltuieli cu bunuri și servicii de la capitolul Învățământ care nu era repartizată pe unități.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2411 secunde