€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Bani de Crăciun. Pensiile vin mai devreme

Ştire online publicată Vineri, 14 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțeni, nu vă impacientați! În scurt timp, vă puteți face cumpărăturile de sărbători. În cazul vârstnicilor, poștașul vine mai devreme luna aceasta.

Pentru că vin sărbătorile, Poșta Română a anunțat că plata pensiilor la domiciliu se va face în perioada 10 - 24 decembrie, iar între 19 și 24 decembrie, vor fi distribuite și pensiile restante.

Pensionarii care nu sunt găsiți acasă își vor putea ridica drepturile bănești de la sediile oficiilor poștale până pe 30 decembrie. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8785 secunde