Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul imaginilor cu tineri prăbușiți pe stradă

Marţi, 09 Octombrie 2018, 13:40
706
Avocatul Poporului anunță că s-a sesizat din oficiu după publicarea unor imagini cu numeroși tineri surprinși prăbușiți pe străzile orașului Câmpia Turzii, județul Cluj, care s-ar fi aflat sub influența drogului "Zombie". Sesizarea vizează posibila încălcare a unui articol din Constituție privind protecția copiilor și a tinerilor, relatează News.ro. 


Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situația a numeroși tineri surprinși prăbușiți pe străzile orașului Câmpia Turzii, județul Cluj, sub influența drogului "Zombie", se arată într-un comunicat de presă transmis, marți, de instituție.


Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituția României privind protecția copiilor și a tinerilor, scrie digi24.ro

Conform sursei citate, mass-media a prezentat, în 19 septembrie, o situație alarmantă existentă în orașul Câmpia Turzii, unde a pătruns în rândul tinerilor un drog de mare risc, denumit "Zombie". Imaginile surprinse de presa locală arată mai mulți tineri care par a fi sub influența drogurilor și care zac prăbușiți pe trotuare și prin parcurile localității, tineri despre care presa a relatat că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au declanșat o anchetă cu privire la această situație. Din primele rezultate, se pare că a rezultat că tinerii ar fi consumat un drog nou introdus pe piața consumatorilor de droguri din România, extrem de periculos, denumit sugestiv "Zombie".


Pagina a fost generata in 0.2854 secunde