Avocatul Poporului acordă audiențe la Medgidia și Cernavodă

297
Avocatul Poporului acordă audiențe la Medgidia și Cernavodă - avocatulpoporului-1478620961.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii orașelor Medgidia și Cernavodă care se consideră nedreptățiți de diferite instituții ale statului pot apela la sprijinul Avocatului Poporului.

Săptămâna viitoare, reprezentanții Biroului teritorial Constanța al instituției Avocatului Poporului se vor afla la Medgidia și Cernavodă, unde vor acorda audiențe cetățenilor și vor primi petiții.

Activitatea se va desfășura la sediul Primăriei din Medgidia, începând cu ora 9.00, precum și la sediul Primăriei Cernavodă, începând cu ora 11.00, în spațiile puse la dispoziție de autoritățile locale. Acordarea audiențelor este gratuită, iar pentru cererile adresate instituției nu se percep taxe de timbru.

"Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice. Orice persoană fizică ce se consider lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, precum primării, consilii județene, municipale, orășenești și comunale, direcții, inspectorate, case de pensii, servicii, oficii, cu excepția autorității judecătorești, se poate adresa insituției Avocatul Poporului. Instituția contribuie la soluționarea pe cale amiabilă a conflictelor dintre persoanele fizice și autorități ale administrației publice, prin mediere și dialog, în scopul soluționării problemelor cetățenilor", explică Felicia Nedea, exper-tul coordonator al Biroului teritorial Constanța.

Potrivit acesteia, nu intră în competența instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești, ale Parlamentului, Președintelui sau ale Guvernului. Pentru persoanele interesate, reamintim că Biroul teritorial Constanța al instituției Avocatul Poporului are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Tomis nr. 51, camera 6, tel/fax 0241/550.544, program de audiențe de luni până joi, între orele 9.00 și 16.00, vineri, între orele 9.00 și 14.00, iar petițiile pot fi trimise prin poștă sau prin e-mail, la adresa [email protected] sau prin fax.

De asemenea, puteți accesa site-ul instituției Avocatul Poporului la adresa www.avp.ro, care conține informații detaliate cu privire la activitatea instituției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5015 secunde