€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

Aviație și afaceri. Week-end de lux la Aeroportul Tuzla

Ştire online publicată Vineri, 13 Iulie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Mixul între aviație și business reprezintă unul dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor, deoarece timpul a devenit cea mai importantă resursă a fiecărui om de afaceri. De aceea, PRIAevents organizează, în perioada 13-15 iulie, evenimentul premium PRIA Aviation, cu sloganul „Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly“.

Urmează un week-end luxury, ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației - o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

Anul acesta, sunt programate, în premieră, o expoziție și demo cu drone.

PRIA Aviation se desfășoară, astăzi, de la ora 11.00, la Aeroportul Tuzla, iar mâine, participanții vor avea locuri la secțiunea VIP la prestigiosul miting aviatic Aeromania.

„Prin aviație puteți economisi timp, bani și o energie pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum îmbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltăm permanent acest sector în țara noastră”, declară organizatorii evenimentului.

Cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală? La toate aceste întrebări aveți, astăzi, ocazia de a afla răspunsurile.

Evenimentul este, totodată, un bun prilej pentru a scoate încă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii, iar participanții au oportunitatea să stabilească noi legături de business.

★ ★ ★

Lectorii invitați sunt: Radu Merica - președinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, Fănică Cârnu - director general adjunct, ROMATSA, Sorin Cepoi - director, Direcția Aerodromuri și Navigație Aeriană, Autoritatea Aeronautică Civilă Română, comandor Adrian Popescu - comandantul Bazei 57 Aviație Mihail Kogălniceanu, Forțele Aeriene Române, dr. fiz. Andreea CALCAN - reprezentant, INCAS, Dan Chircă - pilot, Regional Air Services. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.969 secunde