Avertizare meteo pentru Constanța. Vin zile cu frig și vânt puternic

385
Avertizare meteo pentru Constanța. Vin zile cu frig și vânt puternic - vremeaploaie1-1489596888.jpg

Articole de la același autor

Primăvara continuă să-și arate capriciile, la malul mării. Meteorologii anunță vreme urâtă și în perioada următoare, cu temperaturi scăzute și vânt puternic. Administrația Națională de Meteorologie a emis, încă de ieri, o informare de intensificări ale vântului și precipitații.


Astfel, până mâine după-amiază, în jurul orei 15, la munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și, mai ales în cursul zilei de astăzi și la noapte, se va depune strat nou de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60 - 70 de km pe oră, iar pe crestele înalte rafalele vor depăși 80 - 90 de km pe oră, viscolind și spulberând zăpada. Intensificări temporare ale vântului cu viteze de 50 - 60 de km pe oră vor fi și în restul teritoriului, cu precădere în regiunile estice, nordice și centrale. Mai ales în noaptea de joi spre vineri, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în estul și sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restrânse în Moldova și izolat în Muntenia.


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și sunt așteptate ploi, după-amiază. Vântul va sufla cu putere, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, însă, se va răci semnificativ și vor mai fi averse slabe. Termometrele vor indica minimum 2 grade.


Mâine, este posibil să mai apară câteva picături, însă va fi mult mai frig, cu valori termice cuprinse între 0 și 8 grade. În week-end se mai încălzește puțin, dar vor veni din nou ploi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Social : Vreme capricioasă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5316 secunde