Avertizare meteo pentru Constanța. Ploi torențiale și frig, astăzi și mâine

627
Avertizare meteo pentru Constanța. Ploi torențiale și frig, astăzi și mâine - avertizaremeteorologica-1403112394.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie capricioasă, zilele acestea, la malul mării. Ploile nu ne dau pace și aduc cu ele și temperaturi scăzute pentru această perioadă a anului.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, un cod galben de ploi torențiale pentru tot sudul țării, inclusiv Dobrogea și județul Constanța. Avertizarea a intrat în vigoare în această dimineață, la ora 3,00, și expiră mâine după-amiază, la ora 15,00.

În tot acest timp, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Oltenia, sudul Banatului și al Munteniei, Dobrogea, precum și cea mai mare parte a Carpaților Meridionali. Temporar, vor fi averse ce vor avea caracter to-rențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și, izolat, căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20 - 25 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 45 - 50 de litri pe metru pătrat.

La Constanța, sunt așteptate ploi torențiale, însoțite de furtuni și descărcări electrice. Vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est, iar maxima termică abia va atinge 21 grade Celsius. Vineri, precipitațiile vor continua și temperaturile vor scădea și mai mult, până pe la 18, 19 grade pe timpul zilei și 13 grade noaptea. De sâmbătă, ploile se mai răresc, iar de luni se va încălzi la loc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5366 secunde