Avertizare de ploi, intensificări ale vântului și descărcări electrice în CONSTANȚA, până la ora 23,00

671
Avertizare de ploi, intensificări ale vântului și descărcări electrice în CONSTANȚA, până la ora 23,00 - ploaie-1372505646.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de ploi însemnate cantitativ. Pe parcursul zilei de duminică, 30 iunie aria ploilor se va extinde treptat în sudul și sud-estul țării. Avertizarea este valabilă până la ora 23,00.


De asemenea, Institutul Național de Hidrologie a emis alertă de inundații pentru zona Dobrogei. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite de scurte intensificări ale vântului și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40...50 l/mp.


Și Institutul Național de Hidrologie a emis avertizare COD GALBEN DE INUNDAȚII pe râurile din Dobrogea, în judetele Constanta si Tulcea, începând cu data de 30.06.2013, ora 12, până în data de 1.07.2013, ora 14.00. Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase vizate (scurgeri importante pe versanti, torenti si pâraie, cresteri rapide de debite si niveluri pe unele râuri mici, cu posibile efecte de inundatii locale) se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe afluentii de grad inferior ai râurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6939 secunde