€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Avertizare de la meteorologi. SE STRICĂ VREMEA la Constanța!

Ştire online publicată Joi, 21 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare de vreme rea în următoarele zile, pentru toată țara.


Potrivit meteorologilor, începând de mâine după-amiază, de la ora 16, și până sâmbătă dimineață, la ora 10, în Muntenia, Dobrogea și sud-estul Moldovei, vor fi perioade scurte de timp în care local instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin intensificări puternice ale vântului, cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse torențiale și grindină. Pe aerii restrânse vor fi cantități de apă de peste 25 – 35 de litri pe metru pătrat.


Pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă, 22 – 23 iunie, va continua să plouă local însemnat cantitativ și în centru și nord-est.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7266 secunde