Mai multe ştiri online:

Avertizare ANM. Vine gerul la Constanța. Temperaturile vor coborî chiar și sub -25 de grade

Ştire online publicată Luni, 05 Ianuarie 2015. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo privind vreme deosebit de rece, ger și intensificări ale vântului, până la sfârșitul săptămânii.
Potrivit meteorologilor, începând de mâine, de la ora 14,00, și până vineri, 9 ianuarie, la ora 10,00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă, mai ales în cursul nopților și al dimineților, în toată țara. 
Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade.
Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. În cursul zilei de marți (6 ianuarie) și în noaptea de marți spre miercuri (6 spre 7 ianuarie) vântul va avea intensificări în Moldova, jumătatea estică a Munteniei și Dobrogea, cu rafale de până la 55 - 65 km pe oră.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8621 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7125 secunde