Mai multe ştiri online:

AVARIE RAJA. Zona Abator a rămas fără apă rece

Ştire online publicată Joi, 18 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Pentru remedierea unei avarii survenite în urmă cu puțin timp la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Dunării, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în zonă.


Sunt afectați de lipsa apei consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei - Frigului - Aurora - 1 Mai - Caraiman - Șoseaua Mangaliei, dar și cei arondați punctului termic 154.


„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, precizează reprezentanții RAJA.
Potrivit reprezentanților RAJA, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 14.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7213 secunde