AVARIE RAJA. Trafic restricționat pe bulevardul Tomis și strada Baba Novac din Constanța

Marţi, 25 August 2020, 10:00
144
Pentru remedierea unor avarii pe conductele de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, respectiv 100 mm, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto, în zonele respective.


Astfel, pe bulevardul Tomis, în zona Parc Tomis II, se blochează banda a doua de circulație de pe acest bulevard, tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Petru Vulcan, iar, pe strada Baba Novac, se blochează o bandă de circulație de pe această stradă, pe o porțiune de 30 de m, cu sensul de mers dinspre strada Poporului către Institutul de Marină.


În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.


Abonații din zonă nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductele sub presiune.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.
Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 12.


Pagina a fost generata in 0.3483 secunde