€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Avarie RAJA. Localitatea Cumpăna a rămas fără apă rece

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Nucilor, din localitatea Cumpăna, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă în zonă.


Sunt afectati de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Cumpăna.


„Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt”, precizează reprezentanții RAJA.
Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 13.30.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8925 secunde