Mai multe ştiri online:

AVARIE RAJA. Fără apă rece în localitățile Ovidiu și Năvodari, până mâine după-amiază

Ştire online publicată Luni, 21 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Astăzi, în jurul orei 14,00, magistrala cu diametrul de 1.000 mm de alimentare cu apă a localităților Ovidiu, Corbu, Lumina și Năvodari, ce pleacă de la stația de tratare Palas, a suferit o avarie în zona localității Ovidiu.

„Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție. Pentru remedierea avariei s-a oprit pomparea pe această conductă și s-au făcut manevrele necesare pentru alimentarea cu apă pe conducta de siguranță de 600 mm”, explică reprezentanții RAJA.

În această situație, urmare a faptului că debitul de apă pompat pe conducta de siguranță este mai mic, abonații de la blocurile ANL din Ovidiu și cei din partea de est a orașului Năvodari, pe străzile Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternității și Plopilor, vor rămâne fără apă până la remedierea avariei. Restul consumatorilor din orașul Năvodari, dar și cei din localitatea Lumina vor avea apă cu presiuni scăzute.

„Având în vedere diametrul, dar și lungimea conductei (aproximativ 20 km) numai pentru golirea și umplerea magistralei este nevoie de o perioadă de aproximativ 12 ore. În această situație, abonații afectați vor avea apă la robinete la presiuni normale mâine dimineață, în jurul orei 10.00. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, precizează cei de la RAJA.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.876 secunde