Avarie RAJA. A fost blocat traficul pe strada Rândunelelor din Năvodari

110
Avarie RAJA. A fost blocat traficul pe strada Rândunelelor din Năvodari - raja-1498661838.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii la conducta de transport ape menajere de pe strada Rândunelelor din Năvodari, S.C. RAJA S.A. a blocat circulația pe această stradă începând de astăzi și până mâine, în jurul orei 18,00.

"În aceasta perioadă, circulația este deviată pe traseul strada Rândunelelor - strada Mării - strada Sănătății - strada Albinelor - strada Rândunelelor. Inițial, în cursul acestei dimineți echipele de intervenție au încercat remedierea avariei fără blocarea traficului, dar, în urma decopertării zonei, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui segment pe o lungime de aproximativ 40 metri, tronson aflat la o adâncime de peste patru metri. Conducta de refulare cu diametrul de 800 mm, ce preia apele uzate din zonele Depozitul 10, Tabăra de Copii și zona de Est a orașului are o vechime de aproape 60 ani, acest tronson urmând să fie înlocuit prin proiectul cu finanțare europeană Programul Operațional Infrastructura Mare - POIM. Pentru a asigura serviciul de preluare a apelor uzate pentru abonații deserviți, echipele de intervenție au montat o conductă provizorie, ce by-pass-ează zona avariei", au declarat reprezentanții RAJA.

Pentru fluidizarea traficului, zona a fost împrejmuită corespunzător, iar la fața locului sunt prezente două echipaje ale Politiei Locale Năvodari.

"Ne cerem scuze tuturor participanților la trafic afectați de această restricție, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor în timp cât mai scurt", mai adaugă cei de la RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2589 secunde